• Zelfwerkend patroon
  • Gratis offerte
  • Bel ons: +32 468 43 19 91

Oprit- en terrasaanleg in regio Buggenhout


Uw tuin mag dan bestaan uit mooie bloemperkjes en een reusachtige hoeveelheid gazon, voor een nette afwerking is degelijke bestrating een absolute must. Sta maar eens eventjes stil bij de luxe van een verhard terras, een aangelegde oprijlaan voor uw wagen, etc. Bij Groenservice Verhaevert kunt u niet alleen terecht voor tuinaanleg en -onderhoud, maar ook voor professionele klinkerwerken.

 

Van klinkerwerken voor particulieren in klassieke legverbanden tot klinkerwerken voor bedrijven en openbare instellingen in afwijkende legverbanden, wij maken het waar.

 

Wenst u verhardingswerken uit te laten voeren rondom uw woon- of werkruimte in de omgeving van Buggenhout? 


Ontdek de voordelen van klinkerwerken


Het voorzien van klinkers op uw terrein doet u in de eerste plaats vanuit esthetisch oogpunt. Maar er zijn nog veel meer aantrekkelijke redenen om te kiezen voor bestratingen rondom uw woon- of werkruimte:

 

Degelijke tuinaankleding
Klinkers zijn erg duurzaam en gaan levenslang mee.

 

Onbeperkte mogelijkheden
Wenst u neutrale, tijdloze klinkers in een traditioneel legverband of gaat uw voorkeur uit naar felgekleurde klinkers in visgraatverband? Wij, van Groenservice Verhaevert, hebben een uitgebreide kennis van alle soorten klinkerwerken.

 

Hogere marktwaarde
Een terrein voorzien van verharding, zoals een oprijlaan, een tuinpad of een parking is veel meer waard dan een weelderig terrein zonder verharding.

 

Onderhouds- en herstelvriendelijk
Heeft u te maken met beschadigde of vervuilde klinkers? Eenmaal per jaar een grondige schoonmaakbeurt volstaat voor het onderhoud en ook het vervangen van klinkers is erg eenvoudig.

 

Wenst u de voordelen van bestrating zelf te ervaren? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!


Klinkerwerken laten uitvoeren door Groenservice Verhaevert


Terrasaanleg
Een terras is de ideale afwerking van uw tuin. Een terras ziet er niet alleen keurig uit, maar biedt ook een extra ontspanningsruimte. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten klinkers en legverbanden voor de aanleg van uw terras. We plaatsen eveneens terrassen in hardhout, keramische tegels, natuursteen, enz...

Opritaanleg
Voor uw oprit kiest u best voor een materiaal dat opgewassen is tegen hoge belasting. Klinkers zijn hier dan ook een ideale optie. Van betonklinkers in elleboogverband tot granulaatklinkers of natuursteenklinkers in keperverband, wij maken het, of geniet uw voorkeur siergriend, platinnes of keramische tegels? Groenservice Verhaevert klaart de klus!

Parkingaanleg
Heeft u een eigen bedrijf of wenst u bij u thuis een parking aan te laten leggen? Dan helpt Groenservice Verhaevert u graag verder. Met een geklinkerde parking ziet uw domein er direct heel wat netter uit.

Tuinpadaanleg
Heeft u een tuin met meerdere terrassen? Of bevindt uw fontein zich in het midden van uw tuin? Dan zijn een paar verharde tuinpaden echt geen overbodige luxe. Bij ons tuinbedrijf kunt u terecht voor symmetrische tuinpaden met strakke legverbanden, maar ook voor kronkelende paden met bijzondere legverbanden.

 

Wenst u verhardingswerken uit te laten voeren in of rondom Buggenhout? Vraag een gratis offerte aan bij Groenservice Verhaevert!