• Zelfwerkend patroon
  • Gratis offerte
  • Bel ons: +32 468 43 19 91

Tuinafsluitingen laten plaatsen regio Buggenhout


Denkt u eraan om uw tuin geheel of gedeeltelijk af te sluiten d.m.v. een kunstmatige of een natuurlijke tuinomheining? Dan helpt Groenservice Verhaevert uit Buggenhout u graag verder.

 

Een tuinafsluiting geeft u meer privacy, maakt het mogelijk om een bepaald gedeelte van uw tuin te scheiden van de hoofdtuin en biedt u extra bescherming tegen potentiële inbrekers.

 

Van houten omheiningen tot draadafsluitingen in verschillende materialen, bij ons tuinbedrijf kunt u terecht voor diverse soorten tuinafsluitingen in Buggenhout en ruime omgeving.

 

Wilt u uw tuin afsluiten met een mooie en functionele omheining?


Soorten tuinomheiningen


Houten omheiningen

  • Hardhout schermen
  • Houten panelen
  • Houten schuttingen
  • Kastantjehout afsluitingen
  • Wilgentakken
  • ...

Draadafsluitingen
Draadomheining is budget- en onderhoudsvriendelijk en kan snel en gemakkelijk geplaatst worden. Van klassieke draadpanelen tot draadomheining met een bovenbuis en betonpalen om klimop tegen te laten groeien, aan u de keuze.

Kunststof tuinafsluitingen
Ook kunststof is budgetvriendelijk en gemakkelijk te plaatsen. Door te kiezen voor kunststof i.p.v. hout of beton behoudt u dezelfde look, maar hoeft u uw omheining geen onderhoud te geven.

Poorten
Een poort zorgt voor de finishing touch van uw omheining. Wij plaatsen poorten en hekwerken in beton, metaal, hout, etc.

 

Wenst u een tuinafsluiting te laten plaatsen in regio Buggenhout? Vraag hier een gratis offerte aan!


Waarom kiezen voor een tuinomheining van Groenservice Verhaevert?


Meer privacy
Net zoals uw woonkamer binnen, is uw buitenwoonkamer privédomein. Inkijk van de buren en/of voorbijgangers is hier dan ook niet gewenst. Een tuinafsluiting lost dit probleem op voor u.

Optimale tuinindeling
Heeft u schapen, kweekt u uw eigen groenten of wilt u een gedeelte van uw tuin ontoegankelijk maken voor uw kinderen? Onze tuinomheiningen zorgen voor een optimale indeling van uw tuin.

Uitgebreid aanbod aan tuinafsluitingen
Wenst u een houten omheining, droomt u van een kunststof tuinafsluiting of geniet een draadafsluiting uw voorkeur? Misschien een combinatie van diverse soorten tuinomheiningen? Bij Groenservice Verhaevert kan het!

 

Vraag hier direct een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw tuinafsluiting in regio Buggenhout!